Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 80

La Fundació Barça subhasta la samarreta de Ronaldinho del partit dels Legends

Ronaldinho ha tornat a donar suport a la Fundació Barça en una acció de sensibilització i captació de fons . Els diners recaptats es destinaran als projectes de la Fundació Barça per a infants en risc d ’ exclusió social i en contextos de violència . Els beneficiaris del fons que es recollirà a través de la subhasta de la samarreta seran els infants en risc d ’ exclusió social o en contextos violents que participen en els projectes de la Fundació Barça .
Aquesta emblemàtica samarreta és la mateixa que va utilitzar Ronaldinho al Clàssic que van disputar els Legends de Barça i Madrid el 23 de juliol passat a Tel-Aviv ( Israel ). Aquesta subhasta solidària s ’ ha fet a través de la plataforma online matchwornshirt . com . També ha ofert la possibilitat d ’ optar a les samarretes que van utilitzar durant el partit exjugadors del Barça com el migcampista Gaizka Mendieta o el porter Jesús Angoy .
L ’ icònic exjugador brasiler del Barça ha donat suport en diverses ocasions a la Fundació Barça i un cop més vol col·laborar amb aquesta acció , per l ’ entitat que treballa a més de 50 països del món i té més d ’ un milió i mig de beneficiaris . n