Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 82

2a edició del Campus d ’ Hostaleria i Esports amb la Fundació Climent Guitart

El 20 de juliol passat es va celebrar la segona edició del Campus d ’ Hostaleria i Esports , organitzat per la Fundació Climent Guitart i la Fundació Barça , on una vintena de joves van tenir l ’ oportunitat de formar-se en diferents tallers de Cuina i Servei a Sala , alhora que van participar en diferents sessions esportives , amb caràcter socioeducatiu , dirigides per l ’ equip d ’ educadors de la Fundació Barça . Aquesta acció pretén tenir com a objectius específics l ’ adquisició d ’ hàbits , habilitats i destreses que els capacitin per complir amb un rol professional , desenvolupar competències que permetin ampliar les seves expectatives laborals i rebre una orientació laboral en el procés de transició a la vida laboral .
L ’ Hotel Guitart de La Molina va acollir aquest campus que dona continuïtat al projecte conjunt iniciat el 2019 per les dues entitats i que s ’ emmarca en el programa d ’ Ocupabilitat , que dona suport a refugiats i joves migrants sense referents familiars .
LLIURAMENT DE DIPLOMES La cloenda del Campus es va celebrar a la llotja del Camp Nou amb el lliurament de diplomes als participants i va comptar amb la presència del vicepresident de l ’ Àrea Social del FC Barcelona , Antonio Escudero , i la presidenta de la Fundació Climent Guitart , Cristina Cabañas . Després de l ’ acte de lliurament de diplomes , el grup va gaudir d ’ una visita al Camp Nou Experience . n